Retningslinjer for informasjonskapsler

Vi ønsker deg velkommen til SlotsMegaCasino! Du er i ferd med å lese våre retningslinjer for informasjonskapsler, der vi informerer deg om informasjonskapsler hvilke informasjonskapsler som brukes på nettstedet vårt og hvordan du kan administrere ditt samtykke til å lagre informasjonskapsler. Disse retningslinjene for informasjonskapsler gjelder uavhengig av domenet du har tilgang til, din plassering, systemer og enheter som brukes (f.eks. skrivebord eller mobil).

For mer informasjon om hvordan vi beskytter dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din når du besøker et nettsted. Neste gang du besøker, kan nettstedet gjenkjenne filen. Filene brukes derfor vanligvis til å kompilere statistikk eller for enkelhets skyld og andre relaterte formål. Som sådan hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg tjenestene våre på nettstedet vårt og er delvis nødvendige for funksjonaliteten til nettstedet.

Vi samler inn og behandler data for følgende formål:

  • Optimalisering av nettstedet og din brukeropplevelse,
  • Overholdelse av gjeldende juridiske krav, inkludert dokumentasjonskrav spesielt: EUs personvern- og elektroniske kommunikasjonsforskrifter (“PECR”) og General Data Protection Regulation (“GDPR”); Australias Privacy Act 1988 ("Privacy Act") og Spam Act 2003 ("Spam Act"); og
  • Canadas lov om beskyttelse av personopplysninger og elektroniske dokumenter (“PIPEDA”) og anti-spam-lovgivning (“CASL”).
  • Overholdelse av grunnleggende prinsipper for behandling av personopplysninger og juridisk grunnlag for behandlingen (f.eks. innhenting av samtykke),
  • Implementering og vedlikehold av tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak,
  • Etterforskning av mistenkte eller kjente sikkerhetsbrudd og varsling til registrerte og myndigheter, og
  • Statistikk over bruken av nettstedet.

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Informasjonskapsler lagres på enheten din i forskjellig lang tid avhengig av typen. Fra et teknisk synspunkt skilles det mellom to typer informasjonskapsler:

  • Øktinformasjonskapsler

Session cookies brukes for eksempel til å midlertidig lagre varene i handlekurven din mens du navigerer på nettstedet. Øktinformasjonskapsler lagres ikke på enheten din og forsvinner når du lukker nettleseren.

  • Vedvarende informasjonskapsler

Vedvarende informasjonskapsler lagres som tekstfiler på enheten din. Vedvarende informasjonskapsler lar serveren vår gjenkjenne enheten din neste gang du besøker nettstedet vårt.

Det finnes imidlertid også forskjellige kategorier av informasjonskapsler:

Klassifiseringen som teknisk nødvendig eller teknisk ikke-nødvendig bestemmer også hvilke informasjonskapsler vi bruker:

  • a) Teknisk nødvendige informasjonskapsler

Teknisk nødvendige informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere skikkelig; de lar deg navigere på nettstedet vårt effektivt og bruke funksjonelle funksjoner. Et eksempel på dette er påminnelsen om nylig utførte handlinger (f.eks. skrevet inn tekst) når du går tilbake til en side i samme økt.

  • b) Teknisk ikke-essensielle informasjonskapsler

Teknisk ikke-essensielle informasjonskapsler er ikke nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere korrekt, men de gjør det mulig for oss å forbedre innholdet på nettstedet vårt, kompilere statistikk for interne markedsanalyseformål, gi deg en mer personlig online opplevelse eller tilby tilleggsfunksjoner. Spesielt bruker vi analytiske informasjonskapsler.

  • c) Analytiske informasjonskapsler

Analytiske informasjonskapsler brukes av tredjeparter. Disse informasjonskapslene lar tredjeparter gjenkjenne at du har besøkt nettstedet vårt. Vi og våre tredjepartsleverandører kan også kombinere informasjon hentet fra disse informasjonskapslene med personopplysninger som er tilgjengelige fra andre kilder, inkludert data som samles inn om deg når du bruker andre nettsteder og data som samles inn om deg når du er offline, enten på nettstedet vårt eller data som vedlikeholdes. av tredjepartsleverandøren.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, nettanalysetjenester levert av Google LLC. Google Analytics bruker «informasjonskapsler», som er tekstfiler plassert på enheten din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av denne nettsiden, overføres vanligvis til en Google-server. I tilfelle IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden, vil IP-adressen din bli avkortet på forhånd av Google. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google og forkortet der. På våre vegne vil Google bruke denne informasjonen med det formål å evaluere din bruk av nettstedet, kompilere rapporter om nettstedets aktivitet og tilby andre tjenester knyttet til nettstedets aktivitet og internettbruk til oss.

Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende du ikke kan bruke den fulle funksjonaliteten til denne nettsiden. I tillegg kan du forhindre innsamling av data generert av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkl. IP-adressen din) av Google, samt behandling av disse dataene av Google ved å laste ned og installere nettleserpluggen. tilgjengelig på følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no.

Det juridiske grunnlaget for behandling av dataene ved hjelp av Google Analytics er ditt samtykke til analyse og bedre utforming av nettstedet vårt.

Disse retningslinjene for informasjonskapsler ble sist oppdatert fredag 28. desember 2022

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg forhindre og slette informasjonskapsler?
Når du besøker nettstedet vårt, lagres en eller flere informasjonskapsler automatisk på enheten din. Hvis du ikke vil at dette skal skje, er det best å bruke følgende lenker (avhengig av nettleseren du bruker) for å sette nettleseren din til å forhindre at informasjonskapsler lagres på enheten din i fremtiden. (Google Chrome, Mozilla Firefox, Flash-informasjonskapsler, Microsoft Internet Explorer, Opera, Safari) Hvis nettleseren din ikke er oppført ovenfor, er det best å sjekke nettleserens hjelpemeny eller søke på Internett etter "cookies" sammen med nettleserens navn.
Hvorfor gir vi informasjon om informasjonskapsler?
Det juridiske grunnlaget for innsamling av dine personopplysninger gjennom informasjonskapsler, inkludert for profilering og analytiske formål, er ditt samtykke. Bruken av nødvendige informasjonskapsler er imidlertid vår legitime interesse, og som sådan vil det ikke være nødvendig med samtykke.
Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din dersom de er nødvendige for driften av en nettside. For alle andre typer informasjonskapsler (inkludert analytiske informasjonskapsler), trenger vi din tillatelse.
Endres denne politikken?
Vi kan oppdatere våre retningslinjer for informasjonskapsler fra tid til annen. Dette kan være av flere årsaker, for eksempel for å gjenspeile en endring i loven eller for å imøtekomme en endring i vår forretningspraksis og måten vi bruker informasjonskapsler på. Vi anbefaler at du sjekker her med jevne mellomrom for endringer i retningslinjene for informasjonskapsler.
Hvem bør jeg kontakte for mer informasjon?
Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående retningslinjene for informasjonskapsler eller ønsker å utøve rettighetene dine i henhold til gjeldende lover, vennligst kontakt oss via [email protected]

Forfatter: Gabe Bais

Back to top